Gratis opleiden

Baangarantie

Direct salaris

Omscholing door heel NL

Ook voor 40 & 50 Plus

Samen op zoek naar een nieuwe uitdaging

Voor wie is nu-omscholen.nl bedoeld? Wij zijn er voor diegenen die (mogelijk gedwongen) toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Wij helpen u graag met advies over omscholen en koppelen u desgewenst aan één van de werkgevers in ons netwerk. Een bekend gezegde luidt: ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’. Daarom focussen wij ons specifiek op omscholen binnen de sector Transport en Logistiek. Daar ligt onze passie, kennis en kunde.

Omscholen voor jongvolwassenen

Omscholen met baangarantie voor jongvolwassenen

Begonnen aan uw eerste echte baan, maar is het toch niet helemaal wat u zoekt? Wij helpen u graag aan een nieuwe uitdaging! Binnen de sector liggen de kansen namelijk voor het oprapen. Wilt u een dynamisch beroep waarbij u veel van de wereld ziet? Word bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur. Bent u opgeruimd en secuur? Word heftruckchauffeur! Wij adviseren u graag over uw volgende avontuur.

Omscholen met baangarantie voor volwassenen

Uw carrière helemaal omgooien? Of die langgekoesterde droom in vervulling laten gaan? Word bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur! Binnen dit veelzijdige beroep zijn er verschillende mogelijkheden. Vervoer bijvoorbeeld bouwmaterialen door heel Nederland of trek Europa in met een trailer vol bloemen. Benieuwd naar de mogelijkheden of toch toe aan een totaal andere functie? Neem dan snel contact met ons op!

Omscholen met baangarantie 50plus

Omscholen met baangarantie voor 50-Plussers

Nog één keer binnen uw carrière het roer omgooien? Ook voor 50-plussers zijn er kansen in de transport- en logistieksector. Laat u bijvoorbeeld omscholen tot vrachtwagenchauffeur of wat dacht u van rijinstructeur? Met uw (levens)ervaring maakt u het verschil voor de zenuwachtige rijbewijsleerling. Daarbij kunt u zich als 50-Plusser gegarandeerd laten omscholen met baangarantie. Toe aan een nieuwe stap? Wij informeren u graag!

Wilt u meer weten over gratis omscholing of omscholen met baangarantie?

Neem dan contact op met uw persoonlijke opleidingsadviseur.
We beantwoorden uw vragen met plezier!

088-7704290
info@nu-omscholen.nl

© nu-omscholen.nl | Disclaimer - Privacybeleid