Gratis opleiden

Baangarantie

Direct salaris

Omscholing door heel NL

Ook voor 40 & 50 Plus

Volop kansen in Transport en Logistiek

Binnen de sector Transport en Logistiek zijn er verschillende omscholingsmogelijkheden. Voor de hand liggend is het omscholen tot vrachtwagenchauffeur. Vandaag de dag is er nog steeds een enorme vraag naar vrachtwagenchauffeurs. Veel bedrijven zijn daarom ook bereid u betaald om te scholen tot vrachtwagenchauffeur. Minstens zo belangrijk zijn de planners en kraanmachinisten.

Liever aan de andere kant van de sector aan de slag? Wordt bijvoorbeeld rij-instructeur! Ook als 40- of 50-plusser kunt u betaald omscholen tot rij-instructeur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor meer informatie.

Omscholen tot vrachtwagenchauffeur

Omscholing tot Vrachtwagenchauffeur

(met baangarantie)

Altijd al een rijdend kantoor gewild dat u elke dag naar nieuwe bestemmingen brengt? Laat u omscholen tot vrachtwagenchauffeur! In dit veelzijdige beroep is geen enkele dag hetzelfde: van laden en lossen op verschillende locaties, tot aan het contact met klanten en collega’s.

Omscholen tot rijinstructeur

Omscholing tot Rijinstructeur

Bent u sociaal, toont u interesse en houdt u onder alle omstandigheden het hoofd koel? Laat u dan omscholen tot rijinstructeur. Als rijinstructeur leidt u op een leuke en leerzame manier de nieuwe generatie weggebruikers op. U geeft hen adviezen, biedt verkeerinzicht en maakt ze bewust van veilig verkeersgedrag.

Omscholen tot kraanmachinist

Omscholing tot Kraanmachinist

Heeft u ruimtelijk en technisch inzicht? Een vaste hand en stalen zenuwen? Laat u omscholen tot kraanmachinist. Er zijn meer dan tien verschillende specialisaties waar u zich als kraanmachinist op kunt focussen. Denk bijvoorbeeld aan Machinist Mobiele Kraan, Machinist Autolaadkraan of een Torenkraanmachinist. Zowel ter land als ter zee kunt u hijswerkzaamheden verrichten. 

Omscholen tot taxichauffeur

Omscholen tot Taxichauffeur

Staat u garant voor een veilige reis? Brengt u elke passagier met een glimlach naar zijn bestemming? Laat u omscholen tot taxichauffeur! Wie weet bent u binnenkort de gastheer/-vrouw van uw eigen taxi.

Neem contact op met Sander

Wilt u meer weten over gratis omscholing of omscholen met baangarantie?

Neem dan contact op met uw persoonlijke opleidingsadviseur.
We beantwoorden uw vragen met plezier!

088-7704290
info@nu-omscholen.nl

© nu-omscholen.nl | Disclaimer - Privacybeleid