Gratis opleiden

Baangarantie

Direct salaris

Omscholing door heel NL

Ook voor 40 & 50 Plus

Wél garantie voor de toekomst

Toe aan een nieuwe uitdaging? Nu-omscholen.nl biedt u die kans! Ons team van adviseurs grijpt terug op een jarenlange ervaring in de transport- en logistieksector. Niet alleen in de vrachtwagen zelf, maar daarbuiten, door bedrijven te ondersteunen bij het kiezen van geschikte opleidingen voor hun personeel. Het team van Nu-omscholen.nl helpt u dan ook gegarandeerd aan waardevol contact met uw toekomstige werkgever en/of opleider. Resultaten uit het verleden bieden wél garantie voor de toekomst!

Omscholing met baangarantie

Omscholing met baangarantie

Omscholen met baangarantie heeft veel voordelen. Niet alleen bent u verzekerd van een baan en inkomen, u doet direct na of tijdens uw opleiding nuttige bedrijfservaring op.

Wilt u de kans op omscholen met baangarantie benutten? Neem dan contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs zoeken graag samen met u naar een passendewerkgever/opleiding.

Omscholen met salaris

Betaald omscholen

Wanneer u via een nieuwe werkgever omschoolt, bestaat de kans dat hij uw opleiding (deels) wilt compenseren. Het bedrag waarvoor uw opleiding gecompenseerd wordt, hangt af van de werkgever en het soort opleiding dat u wilt volgen.

Omscholing met gratis opleiding

Gratis omscholing

Vooral binnen krapteberoepen (beroepen waar veel behoefte aan is) is het soms mogelijk om gratis om te scholen. In dat geval betaalt uw werkgever uw opleidingen en/of cursussen. In diverse sectoren is er momenteel grote vraag naar extra personeel.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Techniek;
  • Agrarisch;
  • Transport en logistiek

Wilt u meer weten over gratis omscholing of omscholen met baangarantie?

Neem dan contact op met uw persoonlijke opleidingsadviseur.
We beantwoorden uw vragen met plezier!

088-7704290
info@nu-omscholen.nl

© nu-omscholen.nl | Disclaimer - Privacybeleid